Time4ME - Från mage till baby
RSS

Senaste inläggen

Jag har inte tid!
Vårpromenader med barnvagnen
Bäckenbottenträning-mer än bara Kegels

Kategorier

Bäckenbotten Kvinnor Hälsa
Barnvagnsträning Andning Naturen
Coachning Tid Tidstjuvar Mål Prioritering Självförtroende Egen tid
drivs av

Min blogg

Jag har inte tid!

 
Tid har fascinerat människor i alla tider. Julia Kristeva, psykoanalytiker ochlitteraturforskare har precis skrivit en tjock bok om tiden,Pulsions du temps(på franska). Den handlar om begreppet tid och hur olika författare närmar sig tiden i litteratur. Tid är något som de flesta känner inte räcker till och skulle vilja ha mer av. Och som de flesta människor uppger som ett hinder för att nå sina mål. ”Jag skulle vilja träna, men tiden räcker inte till.

Vårpromenader med barnvagnen

Har ni märkt att dagarna blir längre och längre? Våren är sen i år, men långsamt blir temperaturen mildare och grönskan är på väg. Nu vaknar naturen efter vinterdvalan och vi vill ut och ta tillvara på ljuset och värmen. Vi behöver frisk luft, ljuset och att röra på oss i naturen för att må bra. Forskning visar att fysisk aktivitet ute i naturen leder till bättre hälsa både fysiskt och mentalt.

Bäckenbottenträning-mer än bara Kegels

Vi alla vet att diamanter är en flickas bästa vän, eller hur? Men visste ni mammor att ni sitter på en? Dina bäckenbottenmuskler består av muskelslingor som fäster framtill i pubisbenet, bak i svanskotebenet och på sidorna i sittknölarna. Dessa stora fästen bildar en ovärderlig diamantform.Bäckenbottenmuskulaturen skyddar urinblåsan, livmodern och ändtarmen. En stark bäckenbotten skyddar dig från inkontinens. Inkontinens oftast i form av urinläckage vid träning, ansträngning, hostning eller nysning är väldigt vanligt, men kanske inte något som man ofta talar högt om.
Site Builder drivs av  Vistaprint