Time4ME - Från mage till baby
Personlig träning och livsstilscoachning
 
Vi mammor är starka. Vi har mycket ansvar på våra axlar och det är många bollar som vi ska hålla i luften samtidigt. För att orka med är det viktigt att vi själva må bra och att vi känner att det vi gör är meningsfullt.
 
Som personlig tränare och livsstilscoach jobbar jag med dig som är gravid, nybliven mamma eller mamma sedan något år eller flera år tillbaka. Jag hjälper dig att nå dina mål vare sig det gäller viktminskning, stärka mag- och bäckenbotten efter en graviditet, bli starkare, självsäkrare eller minska stressen i ditt liv.
 
Att ha en personlig tränare/coach vid sin sida är toppen när motivationen tryter. Jag motiverar dig att komma vidare och våga ta klivet ur din bekvämlighetszon. Tillsammans kan vi nå det som du längtar efter men inte trodde var möjligt. Du är stark, men du kan bli starkare än du drömmer om.
Jag har en holistisk syn på hälsa. Det innebär att jag tar hänsyn till hela dig när det gäller att coacha dig till att må bra. Sömnen, vad vi äter och dricker, hur mycket vi rör på oss och de tankar vi tänker påverkar hur vi mår. Viktiga pusselbitar i det pussel som du bygger om ditt liv. Du är expert på ditt liv, men ibland behöver vi en push i en ny riktning, ny information eller bara ha någon att bolla med. För mig är det viktigt att träningen ska passa dig och att det ska vara roligt att träna. Jag tror på samspel, interaktion och skratt som nyckel till framgång. Om man har roligt när man tränar vill man träna ofta. Att träna med mig innebär också variation- inget träningspass är det andra likt.
 
Första gången vi träffas inleder jag alltid med ett samtal om dina mål och vem du är, träningshistoria, tidagare skador så jag ska veta vad som passar just dig. Jag gör också hållningsanalys och test av corefunktionen och du får svara på frågor för att ta reda på din metaboliska typ, för att jag ska kuna ge kostförslag som passar dig. Vill du veta mer? Kontakta mig på:  Madeleine@time-4me.com
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint