Time4ME - Från mage till baby

Om oss
För fem år sedan var jag en överviktig, trött och stressad mamma. En graviditet, för mycket stillasittande, stress och tröstätning av choklad, chips och godis hade satt sina spår på kroppen.
 
 
Då fick vi chansen att flytta med familjen utomlands till Bryssel i Belgien. Jag fick tid för mig för att kunna träna och må bättre. Efter några månader blev jag dock gravid med mitt andra barn och innan min dotter föddes vägde jag 106 kg. Trots sömnlösa nätter, tvåbarnschock, utan familj i ett främmande land bestämde jag mig för att nu eller aldrig ska jag ge mig tid att må bra.
 
Jag började gå på barnvagnsklasser ute, blev snabbt biten och kilona rasade. Jag har alltid varit nyfiken och när jag gör något blir det ofta mer än 100 % så jag bestämde mig för att lära mig mer om välmående och hur man tar hand om kroppen och sinnet på bästa sätt. Jag utbildade mig till PT, holistisk livsstilscoach och läste kurser i hur man ska träna under och efter graviditeten för att kunna hjälpa andra att förändra sin situation.
 
 
Att våga förändra handlar om mod. Mod att våga ta plats och att ge sig egen tid utan att ha dåligt samvete för det. Min träning är min Time4ME. Den har under resans gång sett olika ut och jag har haft många inspiratörer och olika mentorer vid min sida. I Bryssel har jag arbetat med klasser för mammor och bebisar både inne och ute och klasser för gravida. Jag har också coachat på företag och privatpersoner. Nu är jag tillbaka i Sverige för att kunna hjälpa dig att ge dig själv den tid du är värd.
 
Välkommen!
 
Madeleine 
 
Utbildningar:
 
Gymnasielärarexamen svenska-franska
Personlig tränare, Level 4, EREPS
PTA Global Advanced Personal Training
Träning för gravida, PT-school
Postnatal program description, Burrell Education UK
CHEK HLC2
CHEK Program Design
 
Innehar F-skattsedel
 
Time 4 ME hittar du på:
 
Hälsogården SPA & Träning
Korpralsvägen 53
Barkarby, Järfälla
 
Site Builder drivs av  Vistaprint