Time4ME - Från mage till baby
Må-bra-kväll för dig som är gravid eller mamma-
 
Svårt att få ihop jobb och barn? Behöver du egen tid, få inspiration och ny energi? Vill du träffa andra blivande mammor och mammor för en härlig stund där du är i centrum?
 
Time4ME inbjuder till en må-bra-kväll för dig som är gravid eller redan mamma. Kvällen innehåller en föreläsning om hur du får en stark och platt mage oavsett om du blev mamma för några månader sedan eller för flera år sedan. I föreläsningen får du bland annat veta vad skillnaden är mellan att göra en work-out och en work-in och varför work-in är viktigt om man vill få en platt mage. Vilka förändringar går kroppen igenom under en graviditet och hur påverkar det hållningen? Vad är en diastasis recti och hur kan man stärka sin mage inifrån och ut? Varför är det viktigt att stärka bäckenbotten för att få en stark och platt mage? Detta är också frågor som diskuteras under kvällen. Du får tips om mammaanpassad träning och om du är gravid, övningar som passar för dig. Vi gör sedan yoga tillsammans, äter hälsosamma snacks och kvällen avslutas med en skön avslappning/meditation i den 32 gradiga poolen.
 
Hälsosamma snacks, dryck och goodiebag ingår i priset- endast 200 kronor! 
 
Inte nog med detta. Du som deltar i kvällen har även chans att vinna boken "Knip för bättre hälsa" av Karin Björkegren Jones.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hälsogården SPA & Träning
Korpralsvägen 53
Barkarby, Järfälla (vid Plantagen)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Begränsat antal platser maila för att anmäla dig idag:

Välkommen!
 
Skräddarsydd Må Bra Kväll
 
Om ni är en mammagrupp eller arbetskamrater som vill ordna en egen må-bra-kväll är ni välkomna att kontakta oss på Madeleine@time-4me.com så kan vi tillsammans lägga upp ett skräddarsytt program kring holistisk hälsa och livsstil utifrån era önskemål.
 
Site Builder drivs av  Vistaprint