Time4ME - Från mage till baby
Funky Mums Ute
Uteträning tillsammans med din baby i Viksjö centrum
 
Är du hemma med din baby och vill träffa andra mammor för att träna tillsammans utomhus? Vill du stärka din bäckenbotten och dina magmuskler på ett roligt och lekfullt sätt? Vill du träna funktionellt för att stärka kroppen och klara av din aktiva vardag som mamma?
 
Då är du välkommen till Funky Mums Uteträning.
 
Nu har Funky Mums Ute vinteruppehåll. Nya pass återkommer våren 2016.

Viksjö centrum
 
Vi träffas utanför Viksjö bibliotek i Viksjö centrum, Järfälla för att tillsammans gå till en närliggande park.
 
 
 
Drop in: 100 kronor som betalas kontant på plats
 
Du kan även köpa ett klippkort för fem gånger och betalar då endast 450 kronor. Ett smart sätt att spara pengar, men också för att se till att träningen blir av.
 
Innan du kommer till din första gång av Funky Mums Ute anmäler du dig via mail Madeleine@time-4me.com några dagar i förväg. Du får du ett frågeformulär som handlar om din hälsa som du besvarar innan du kommer. Kom tio minuter innan ditt första Funky Mums-pass så att vi kan samtala om dina behov.
 
Ta med: Tänk på att ta med kläder efter väder, ett liggunderlag för övningar som vi gör på marken, vatten, bra skor och barnvagn till din baby.
 
Passen varvar kondition och styrketräning med parövningar, mobilisering och stretch. Vi inleder med en uppvärmning och mobiliserar de muskler som ofta blivit stela efter en graviditet och mycket bärande. Sedan gör vi funktionella övningar i cirkelform med olika redskap som barnvagnen,TRX, vikter, bänkar, kroppsvikt och annat som naturen har att erbjuda. Vi gör parövningar och teamlekar för att stärka gruppgemenskap och avslutar med skön stretch allt medan din baby är med i barnvagnen. Ett härligt sätt att komma ut, få frisk luft, vara med din baby och andra mammor samt komma i form efter graviditeten.
 
Träningen individualiseras och du arbetar efter din nivå, vilket gör att klassen passar alla. Men din baby måste vara minst 6 veckor och du måste ha fått klartecken från gynekolog eller barnmorska för att få börja träna. Om du har haft problem med foglossning, karpaltunnelsyndrom eller skador så anpassar vi träningen efter det. Funky Mums Uteträning är träning tillsammans med andra men utifrån dina förutsättningar!
 
Vid regn kan passet komma att ställas in. Meddela gärna om du tänker komma, så får du ett SMS om passet blir inställt.
 
Vad tycker mammor som deltagit i Funky Mums Ute under våren?
 
"Det bästa med Funky Mums Ute är att passet innehåller varierande och roliga övningar och att Madeleine är fokuserad och anpassar träningen till varje person. Det är också härligt att träna ute i naturen."
 
"Jag har blivit starkare och fått lite mindre magdelning. Jag har blivit piggare av att träna."
 
"Det är bra att man får veta vad man behöver träna mer på och att komma igång och veta att det är anpassat för nyblivna mammor."
 
Välkommen att prova du också!
 
Mer info och anmälan: Madeleine@time-4me.com
Site Builder drivs av  Vistaprint