Time4ME - Från mage till baby
Funky Mums Inne-
mamma och baby tränar tillsammans
 
Är du hemma med din baby och vill träna tillsammans med andra mammor? Vill du stärka din bäckenbotten och dina magmuskler samtidigt som du får en stund tillsammans med din baby? Vill du träna funktionellt för att orka med din vardag som aktiv mamma?
 
Ny kurs startar den 8 april 2016
 
Välkommen att anmäla dig!
 
Fredagar 10.00-11.00

Kursdatum: 8/4, 15/4, 22/4, 29/4

Du går en sammanhängande kurs på fyra gånger till en kostnad av 500 kronor. I kursavgiften ingår också kursmaterial med övningar som du kan göra hemma. Du kan betala kursavgiften kontant första gången. Eller via kontonummer som du får när du anmäler dig.
 
I en liten grupp om max 5 deltagare anpassar vi magträningen efter just dina förutsättningar och kombinerar styrketräning med yoga och pilates. Vi inleder med en check av delningen av den övre magmuskeln (sexpacksmuskeln) och sedan guidar jag dig i vilka övningar som passar just dig.
 
Din baby har du med dig på en filt bredvid eller i babyskyddet beroende på vad som passar er bäst. Din baby deltar också i vissa övningar beroende på ålder och dagsform. Kursen passar bäst innan din baby har börjat krypa. Vi gör funktionella övningar med gummiband, stående och på matta. Fokus är att förbättra hållningen och stärka magmuskulaturen, rumpan och bäckenbotten. Vi avslutar alltid med skön stretch och en stunds avslappning.
 
Att ta med: Mattor finns men ta med en filt och leksaker för din baby. Var ombytt i träningskläder eftersom vi inte har någon möjlighet att byta om eller duscha på plats. Om du kan, se till att din baby har ätit innan passet, men om han/hon behöver ammas under passet så är det självklart inga problem.
 
Träningen individualiseras och du arbetar efter din nivå, vilket gör att klassen passar alla. Men din baby måste vara minst 6 veckor och du måste ha fått klartecken från gynekolog eller barnmorska för att få börja träna.
 
Välkommen till:
Hälsogården SPA & Träning, Korpralsvägen 53, Barkarbystaden, Järfälla
Det ligger vid Plantagen i Barkarby Handelsplats och du kan ta dig dit med bil eller ta buss 567 från Jakobsbergs station eller Barkarby station
 
För frågor och anmälan, maila: Madeleine@time-4me.com Ange vilket datum du vill börja!
 
 
Site Builder drivs av  Vistaprint