Time4ME - Från mage till baby
Funky Family Uteträning-
föräldrar och barn 4-8 år tränar tillsammans
 
I unga år grundläggs vanor som håller i sig hela livet. Regelbunden och varierad fysisk aktivitet bidrar till att barnen utvecklas gynnsamt både motoriskt och mentalt. Barn behöver röra på sig och leka dagligen. De behöver få många möjligheter att utveckla färdigheter som att krypa, gå, springa, hoppa, rulla, klättra, kasta och balansera. Och vad kan vara bättre än att utveckla dessa färdigheter tillsammans med sin mamma eller pappa i grupp med andra barn och föräldrar? I Funky Family använder vi den vackra utomhusmiljön vid Hummelmora Hage, Viksjö, Järfälla för att lära, skratta och ha roligt genom lek och rörelse och samarbete.
 
 
Funky Family drar igång igen våren 2016 med nya spännande pass för föräldrar och barn

 Lördagar 15-16

Vi samlas vid entrén till Hummelmora Hage på vägen ner mot Sandviks gård.
Du anmäler dig senast fredagen före om du och ditt barn tänker komma och du betalar 100 kronor kontant efter passet.
 
I en liten grupp om max sex barn och sex vuxna inleder vi passet med uppvärmning och träning av olika rörelsemönster. Sedan tränar vi vuxna styrka och kondition i samarbete med barnen, som övar på färdigheter, i olika hinderbanor. Vi gör parövningar förälder/barn, grupplekar, bollekar, tränar minnet och använder det naturen har att erbjuda. Inget pass är det andra likt. Passet pågår i 45 minuter och avslutas med nedvarvning och lite mellanmålsätning som alla tar med sig. Under den stunden finns det möjlighet att fråga om allt som rör kost och träning för barn eller för sin egen del.
 
Att ta med: Det är viktigt att både barn och vuxen har oömma träningskläder efter väder och bra skor. Barnen behöver gymnastikskor. Kom ombytta och ta gärna med ett sittunderlag och det som ni vill äta till mellanmål, t ex frukt, riskakor, smörgås och vatten att dricka. .
Välkommen till:
Hummelmora Hage, på väg mot Sandviks gård, Viksjö, Järfälla
 
Om du kommer från E18 kör du av vid Viksjö och följer Viksjöleden förbi golfbanan fram till rondellen där man svänger ner till Viksjö centrum. Där tar du vänster och åker upp mot Hummelmoraområdet. Sväng höger där det står Vattenverket och ta vänster in på parkeringen. Parkera bilen på parkeringen och följ grusvägen till fots efter vägbommen fram till entrén till hagen.
För frågor och anmälan, maila:  Madeleine@time-4me.com
Site Builder drivs av  Vistaprint